خوب نیوز
۷۵۰ هزار آمریکایی این هفته بیکار شدند
شنبه 16 اسفند 1399 ساعت 16:19 | بازدید : 392 | نویسنده : tarANEH | ( نظرات )
وزارت کار آمریکا اعلام کرد در هفته گذشته تعداد آمریکایی‌هایی که برای اولین بار درخواست حمایت از بیکاری خود را ثبت کرده‌اند به ۷۵۰ هزار نفر رسیده است.
 

وزارت کار آمریکا اعلام کرد در هفته گذشته تعداد آمریکایی‌هایی که برای اولین بار درخواست حمایت از بیکاری خود را ثبت کرده‌اند به ۷۵۰ هزار نفر رسیده است.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، وزارت کار آمریکا اعلام کرد در هفته گذشته تعداد آمریکایی‌هایی که برای اولین بار درخواست حمایت از بیکاری خود را ثبت کرده‌اند به ۷۵۰ هزار نفر رسیده است.

این گزارش جدید نشان‌دهنده افزایش روند بیکاری نسبت به هفته قبل است. یک هفته قبل تعداد بیکاران تحت پوشش بیمه در آمریکا به ۷۳۶ هزار نفر رسیده بود.

اقتصاددانان شرکت‌کننده در نظرسنجی داوجونز پیش‌بینی می‌کردند تعداد بیکاران این هفته ۷۵۰ هزار نفر باشد.

تعداد افرادی که بیکاری آنها بیش از دو هفته بوده و به صورت مداوم حقوق بیکاری دریافت می‌کنند افت کرده و به ۴.۳ میلیون نفر رسید.

تعداد کل آمریکایی‌هایی که تحت برنامه‌های حمایتی مختلف حقوق بیکاری دریافت می‌کنند این هفته با اندکی کاهش به ۱۸ میلیون نفر رسید.

افزایش اندک تعداد بیکاران نسبت به هفته گذشته از نظر بسیاری از کارشناسان خبر مثبتی قلمداد شد چراکه انتظار می‌رفت در هفته‌ای که آمریکا تحت تأثیر طوفانی از سرمای شدید هوا قرار گرفت که بخش‌های بزرگی از تگزاس را به تعطیلی کشاند، تعداد بیکاران به شدت افزایش پیدا کند.

 

 
 
|
امتیاز مطلب : 242
|
تعداد امتیازدهندگان : 79
|
مجموع امتیاز : 79


عباس عبدی: کادر درمان را دریابید!
شنبه 16 اسفند 1399 ساعت 16:17 | بازدید : 400 | نویسنده : tarANEH | ( نظرات )
قضیه از این قرار است که در یک سال گذشته کادر بهداشت و درمان کشور در خط اول مبارزه با ویروس کرونا هستند. هر چند در مقاطعی از فشار کار کم شده است، ولی بیش‌تر این مدت را در مبارزه بوده‌اند.
 
                                                   عباس عبدی: کادر درمان را دریابید!

به گزارش «تابناک»، عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: تصور کنید که جنگ است، با نیروهای خط مقدم چه رفتاری باید داشت؟ روشن است که با تمام توان برای آرامش خاطر و دسترسی آنان به امکانات کوشش می‌کنیم. حالا اگر آنان را درگیر کاغذبازی و امور پیش پا افتاده نماییم نتیجه چه خواهد شد؟

قضیه از این قرار است که در یک سال گذشته کادر بهداشت و درمان کشور در خط اول مبارزه با ویروس کرونا هستند. هر چند در مقاطعی از فشار کار کم شده است، ولی بیش‌تر این مدت را در مبارزه بوده‌اند. حتی آنان که در خط مقدم این مبارزه، یعنی اتاق‌های آی.سی.یو. و بخش‌های کرونایی نبوده‌اند، به نحو دیگری در خطوط دوم و سوم درگیر این پدیده بوده‌اند.

مطب‌ها و بیمارستان‌ها باید خدمات درمانی بدهند و این امر خطر ابتلا را زیاد می‌کند، به همین علت آنان برای باز ماندن این مراکز بالاترین احتیاطات را به کار گرفته‌اند. از جمله فاصله‌گذاری میان بیماران، فاصله انداختن میان ویزیت‌ها و معاینات و... که موجب طولانی شدن زمان باز بودن مطب‌ها شده است و بسیاری از پزشکان پس از ساعت 9 از مطب خود خارج می‌شوند.

نه فقط از مطب که در تمامی بیمارستان‌ها پزشکان برخی از شب‌ها را آنکال و گوش به زنگ هستند تا اگر ساعت 2 بعد از نیمه شب هم زنگ زدند، خود را به بیمارستان برساند. بسیاری از آنان شب‌هایی که آنکال هستند اتاق خود را جدا می‌کنند تا بر اثر صدای زنگ تلفن دیگر اعضای خانواده دچار مشکل و بیداری نشوند.

از طرف دیگر وزارت بهداشت برای کاهش اپیدمی، مقرر کرده است که از ساعت 9 شب به بعد ترددها در سطح شهر غیر مجاز تلقی شود، مگر در موارد ضروری. برای حل این مسأله شماره خودروهای پزشکان را در اختیار راهنمایی و رانندگی قرار داده‌اند که جریمه نشوند، ولی آنان همچنان این خودروها را جریمه می‌کنند. برای رفع آن باید مراجعه چند ساعته به مراکز مربوط کرد سپس نامه از بیمارستان یا دیگر مراجع گرفت که آقا یا خانم دکتر آنکال بوده یا... و این فرآیند برای انجام کاری که اصولاً برای پزشکان نیازی نیست، بسیار ناراحت‌کننده و توان‌فرسا است.

دولت و وزارت بهداشتی که نمی‌تواند مسایلی به این سادگی را در این شرایط اضطراری حل کند، چگونه انتظار دارد که نیروهای خط مقدم این مبارزه با طیب خاطر به انجام وظیفه اصلی خود مشغول باشند؟ شاید از نظر یک مقام مسئول این مشکل موضوع چندان مهمی نباشد. ولی چنین نیست، همین امور کوچک است که در ابعاد گسترده موجب شکل‌گیری احساس و نگرش افراد نسبت به خود، نسبت جامعه و نسبت به حکومت می‌شود.

من اگر یک پزشک باشم، می‌فهمم که اگر لازم باشد، ساعت‌ها در آی.سی.یو با وجود وخیم‌ترین بیماران فعالیت کنم و آنان را درمان نمایم، این کار نوعی وظیفه‌شناسی است و احساس رضایت ایجاد می‌کند. ولی امکان ندارد که بفهمم که در شرایط کنونی که همه چیز الکترونیک شده و شماره خودروی من وجود دارد، چرا باید برای بیدار شدن در ساعت دو بعد از نیمه شب و رفتن به بیمارستان جریمه شوم و یک نیم روز را صرف حل آن کنم و به دادگاه حل اختلاف و پلیس رفته و نامه مجوز بیمارستان را ببرم، آن هم یک بار نخواهد بود، هر از گاهی اتفاق خواهد افتاد.

بیدار شدن ساعت 2 و رفتن به بیمارستان هر چند سخت است ولی انجام وظیفه و لذت‌بخش است و رضایت خاطر ایجاد می‌کند، در حالی که دویدن دنبال حذف جریمه 200 یا 500 هزار تومانی توهین است و هیچ چیز دیگری نیست.

متأسفانه مقامات رسمی متوجه این واقعیت نیستند که باارزش‌ترین سرمایه‌های این مملکت که نیروهای متخصص باشند در حال رفتن از کشور است حداقل این ایده به ذهن آنان آمده است. کمیت آن محل بحث و گفتگو است.

از آنجا که در این کشور موضوعات این‌چنینی به بحث و گفتگو و نیز پژوهش گذاشته نمی‌شود نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد، ولی شواهد فراوانی وجود دارد که این موج مدت‌ها است آغاز شده است. لطفاً با سیاست‌های نادرست این فرآیند خروج را تسریع نکنید. این نحوه مقابله با کرونا نیست.

|
امتیاز مطلب : 188
|
تعداد امتیازدهندگان : 69
|
مجموع امتیاز : 69


تفاهم‌نامه‌ای برای توسعه فعالیت‌های علمی
شنبه 16 اسفند 1399 ساعت 16:16 | بازدید : 400 | نویسنده : tarANEH | ( نظرات )

تفاهم‌نامه همکاری بین دادگستری کل استان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت امضا شد.

 

غلامعلی دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد در نشست نقد رأی استان ، با اشاره به انعقاد تفاهمنامه‌های همکاری بین دادگستری و دانشگاه‌های استان، گفت: این تفاهم نامه به منظور توسعه و تحکیم همکاری‌ها و فعالیت‌های علمی، آموزشی و ارتباطات مشترک است.

او با اشاره به اینکه تعامل و نزدیکی واحد‌های دانشگاهی با دستگاه قضا از مهمترین اهداف امضاء این تفاهمنامه‌ها است، افزود: نتیجه  این تفاهمنامه‌ها رصد خروجی فعالیت‌های دستگاه قضا از سوی اساتید و دانشجویان و در انتها اقشار مختلف اجتماع خواهد بود.

رئیس کل دادگستری استان یزد اظهار داشت: تداوم چنین برنامه‌هایی بین مجامع علمی استان به ارتقاء سطح علمی و توسعه کیفی خدمات دستگاه قضایی کمک خواهد کرد.

انجام پژوهش‌های بنیادی، کاربردی، توسعه‌ای و راهبردی در موضوعات حقوقی مورد نیاز، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی علمی و تخصصی و عمومی برای  پرسنل و خانواده‌های آنان، فراهم نمودن زمینه‌های بهره‌گیری از مشاوره حقوقی، همکاری به منظور توسعه ظرفیت‌های علمی، پژوهشی مشترک با بهره‌جویی از امکانات متقابل، بهره‌مند شدن طرفین از امکانات مشترک یکدیگر از طریق توان‌های فکری، تجربی، پژوهشی، کارگاهی، کتابخانه‌ای، فضای فیزیکی و فضا‌های تحقیقاتی، همکاری در برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و همکاری جهت تمهید برگزاری دوره‌های فرصت مطالعاتی دردادگستری برای اعضای هیات علمی دانشگاه یزد از جمله تعهدات مشترک در این تفاهم نامه است.

انتهای پیام/ی

 

 
 
|
امتیاز مطلب : 197
|
تعداد امتیازدهندگان : 59
|
مجموع امتیاز : 59


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان خبر و آدرس taranemag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 35
:: کل نظرات : 1

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1239
:: باردید دیروز : 1444
:: بازدید هفته : 3959
:: بازدید ماه : 10885
:: بازدید سال : 65468
:: بازدید کلی : 291001